Buna!

Eu sunt Ruxandra , si imi place sa gatesc!

Sunt din Tg-Mures, insa m-am mutat la Cluj acum 5 ani pentru facultate si am decis sa raman aici.M-am indragostit de Cluj si nu imi pot inchipui sa locuiesc in alt loc, am trait aici cele mai frumoase momente.

Am absolvit facultatea de Inginerie Economica  si am lucrat in domeniu pana de curand, insa am decis sa fac o pauza pentru a-mi pune gandurile in ordine.

Imi place domeniul meu,imi place ingineria si faptul ca ramurile in care poti profesa sunt nelimitate, dar am o pasiune mare pentru gatit si as vrea sa explorez si aceasta parte.

Mi-am dat seama ca imi place foarte mult sa gatesc atunci cand m-am mutat la Cluj si am fost nevoita sa imi pregatesc mesele in camin.

Desi am mai gatit  inainte sa ajung la facultate, pasiunea mea aici s-a dezvoltat.

Imi place mult partea creativa ,in copilarie imi placea sa desenez,sa pictez si la un moment dat chiar ma transferasem la un liceu de arte, aveam senzatia ca asta este menirea mea si ca asta trebuie sa fac. Nu dupa mult timp renuntasem, dar pe parcurs am gasit un alt mod de ma exprima, si anume prin gatit.

Imi place  ideea de a pune laolalta ingrediente care se completeaza frumos si se transforma in ceva ce te face fericit.

Am creat blogul acesta ca sa  imi documentez parcursul in bucatarie si ca sa share-uiesc cu tine ce gatesc. Imi doresc sa te pot invata ceva nou, sa te inspir sa gatesti si sa te distrezi in bucatarie!

Kisses,

Rux.